qui sóc

0 Flares 0 Flares ×

Sisqu Tena i Juncosa 

Vaig aprendre els oficis de joier i d’orfebre quan encara era un infant, al taller del meu pare, lloc ideal per a la formació en les tècniques tradicionals de l’ofici.

Em vaig llicenciar en història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona, cosa que m’ha proporcionat molts coneixements a nivell artístic i m’ha ajudat a desesenvolupar els meus propis criteris estètics.

Treballo també com a fotògraf, i això m’ha ensenyat a mirar-me el món des d’altres punts de vista. M’ha ensenyat a observar minuciosament la realitat.

Actualment sóc un orfebre que, amb el meu mètode de treball totalment artesà, aconsegueixo que cada peça tingui la seva pròpia personalitat i sigui així una autèntica peça única. Aquesta és una mica la meva rebel·lió contra les grans marques que fabriquen peces com a xurros en algun indret del planeta i converteixen l’art de la joieria en un procés industrial més.

En aquest segle XXI que ens ha tocat viure vivim en un món que va massa depressa i que dirigeix, per temporades, les estètiques a través de la moda. Amb la meva feina feta amb les mans i amb tot l’afecte reivindico un ritme més humà, on cada cosa té el seu temps, i cada peça és una entitat per ella mateixa.

 
 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- Email to a friend 0 Flares ×